Press "Enter" to skip to content

Despre Noi

“Timpurile se schimba si noi ne schimbam o data cu ele”

Insa valorile de la care am pornit raman aceleasi: dorinta de a impartasi fericire cu cei dragi, de a fi creativi si mereu dispusi sa ne surprindem placut oaspetii.

Totul a inceput in anul 1996, o data cu preluarea primelor hoteluri de pe litoralul Marii Negre: Hotel Perla si Hotel Majestic. Am pornit de la aceste cladiri emblema si am continuat cu constructii impunatoare si avangardiste. Datorita unei viziuni puternice si inovative, ce a urmarit sa transforme orice moment intr-o amintire de neuitat, grupul Phoenicia Hotels si-a marit numarul membrilor familiei an de an, ajungand in prezent sa detina zece hoteluri si doua ansambluri rezidentiale.

Brand romanesc, cu oferta de servicii variata

Dupa 2 decenii de experienta pe piata turistica din Romania, Phoenicia Hotels este considerat la momentul actual cea mai mare firma privata, ca numar de paturi din Romania, cu peste 10.000 de locuri de cazare.

Brand dinamic, 100 % romanesc a capatat notorietate datorita priceperii si imaginatiei de a crea povesti de vacanta si experiente unice atat de necesare. In turism am invatat sa fim mai aproape de oameni, pentru a intelege mai usor nevoile si asteptarile lor. Am invatat ca nu este de ajuns sa oferim servicii de cazare si masa, ci trebuie sa oferim ceva in plus.

Te invitam sa patrunzi intr-o lume de poveste, cu aroma PHOENICIANA!

Daruim in fiecare zi momente unice oaspetilor nostrii, indiferent ca ei sunt in concediu de vara pe litoral sau intr-o calatorie de afaceri in capitala, misiunea noastra fiind sa transpunem povestile in realitate.

Conceptul Phoenicia nu se bazeaza pe venituri sau profituri care sa ne multumeasca, ci pe puterea de a intelege fiecare oaspete in parte, pentru ca indiferent de serviciile oferite, de numarul spatiilor de cazare, acestea nu are avea nici o valoarea daca nu ati exista voi.

 

  • 10000 paturi

Phoenicia Hotels – considerat a fi unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania

Cu o experienta in domeniul ospitalitatii de peste 20 de ani, acopera in prezent doua dintre cele mai cautate segmente turistice: cel de business, afaceri – tranzit si cel de leisure, de agreement si vacanta.

Gama completa de servicii turistice si oferte variate

Cele peste 15 hoteluri si proprietati rezidentiale aflate in portofoliu sunt clasificate la 3, respectiv 4 stele. Cu o capacitate mare de cazare, Phoenicia Hotels este cea mai mare firma privata ca numar de paturi din Romania, peste 10.000. Astfel ca putem gazdui un numar mare de oaspeti, de categorii diferite, precum: familii cu copii, doar adulti, grupuri, tabere scolare, tineri dornici de distractie etc. Va surprindem in fiecare zi cu oferte avantajoase, sa aveti de unde alege.

Hotelurile, cladiri si proprietati rezidentiale in Bucuresti

Adresate fie turistilor care aleg sa viziteze capitala tarii, fie oamenilor de afaceri atat din tara cat si din strainatate, acestea sunt intotdeauna cea mai buna alegere. Cu aproape 2500 de locuri de cazare, generoase ca spatiu si dotate conform standardelor internationale, precum si peste 2000 locuri in restaurante si baruri, unde maestrii bucatari va invita in calatorii culinare desavarsite.

Hotelurile pe litoralul Marii Negre

Reprezinta adevarate repere pentru turisti romani, dar si pentru cei straini, in statiunile Mamaia, Jupiter si Olimp. Cele zece hoteluri destinate vacantelor de vara la mare ofera multiple oportunitati de distractie, dar si relaxare, acoperind astfel preferintele si exigentele unei categorii mari de oaspeti. Plaje intinse si insorite, cazare in camere confortabile si luxoase, posibilitatile de agreement, dar si o multime de obiective turistice din regiunea Dobrogea pe care le puteti vizita, fac ca sejurul la oricare dintre hotelurile noastre sa fie unul atractiv.

Cu o capacitate de peste 3500 de locuri de cazare si peste 3000 de locuri in restaurant, terase si baruri, hotelurile noastre de pe litoral au devenit destinatiile preferate pentru mii de familii, an de an.